Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2007

Barbacoa Mexicana αλα Greca


Σήμερα θα σας αποκαλύψω μια σπάνια ελληνική συνταγή
για τα πιο νόστιμα μπιφτέκια του κόσμου.
Το μυστικό της συνίσταται στο συνδυασμό της
μεξικάνικης κουζίνας με την παραδοσιακή
πρακτική των Ελλήνων.
Τα μπιφτέκια μου ονομάζονται Barbacoa Mexicana αλα Greca empristica
και τα συστατικά τους έχουν ως βάση κιμά από
βοδινό κρέας Αργεντινής, κατεψυγμένο από εικοσαετίας
και μαριναρισμένο σε άφθονη καρβουνόσκονη
πρόσφατα καμένων ελληνικών ελατόδασων,
200 γραμμάρια απουσίας επιτελικού σχεδίου εκ μέρους του
ελληνικού κράτους, δύο πρέζες από εκλεκτό μεξικάνικο τσίλι,
μία κουταλιά της σούπας ελλιπή συντονισμό
των ελληνικών δημόσιων υπηρεσιών , 100 γραμμάρια
εμπρηστών και διακόσια γραμμάρια αδιαφόρων δημάρχων.
Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς τους σε κυβερνητικό ενδιαφέρον,
τα μπιφτέκια αλα Greca empristica συνιστώνται ιδιαιτέρως
σε όσους θέλουν κάτι ελαφρύ πριν καταβροχθίσουν
τα καλύτερα φιλέτα της ελληνικής γης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: